top of page

Zwanger zijn anno 2020.

Bijgewerkt op: 17 aug. 2020


Zwanger zijn en bevallen zijn bijzondere gebeurtenissen. Het doel van de behandelingen is dat je mag en kan genieten van je zwangerschap en bevalling. En, hoe fijn is het als je later terugkijkt op een mooie en liefdevolle periode?

Wat brengt de Cranio Sacraal therapie jou als zwangere?

Aandacht voor wat er is of voor wat er niet mag zijn. Je gaat hierdoor meer rust ervaren, je meer ontspannen voelen, blijer. Je leert een beter contact te maken met je eigen lichaam en met je ongeboren kindje, waardoor je met meer (zelf)vertrouwen naar de bevalling toeleeft. Je bevalling zal daardoor ook soepeler en prettiger verlopen. Je kindje krijgt de positieve werking van de behandeling(en) direct mee en komt relaxter deze wereld binnen. In combinatie met hypnobirthing en het maken van een geboorteplan kun je je bevalling vol vertrouwen tegemoet zien. Je start goed voorbereid aan de bevalling, je weet wat je te wachten staat en je bent je bewust van de keuzes die je kunt maken tijdens je bevalling, want je weet de juiste vragen te stellen. Hierdoor ga je “met vertrouwen bevallen”.

Voor meer info : https://www.zussas.nl/

Geschikt bij o.a.:

  • Verlichten van zwangerschapsklachten; o.a. bekken instabiliteit, bandenpijn en bekkenklachten, rugpijn, blaasontsteking, last van maagzuur, duizeligheid, hartkloppingen en obstipatie

  • Bij angsten rondom de zwangerschap en/of bevalling.

  • Leren om een dieper contact maken met je kindje; optimaal genieten van het zwanger zijn

  • Emotionele en Psychische ondersteuning Zwanger zijn doet emotioneel iets met je; verandering van hormonen, je lichaam en situatie. Daarin balans vinden. Of je hebt een mindere ervaring aangaande een eerdere zwangerschap en/of bevalling die je nog wilt verwerken. Of je eigen geboorte was niet fijn.

Wil je meer weten klik op de volgende link om het verhaal van een ervaringsdeskundige te lezen? https://www.zussas.nl/blog/cranio-sacraal-therapie-als-je-zwanger-bent/
40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page