top of page
bamboe en stenen.jpg

Enthousiaste beoordelingen

Even lekker een moment voor jezelf om te luisteren naar je lichaam en te voelen waar de stress vast zit in je lijf. Na de fijne behandeling voelt alles weer veel beter aan. Het was een bijzondere ervaring wat het deed in mijn lichaam. Fijn was het kunnen delen van wat ik voelde.

L.Willems

Al 1,5 jaar heb ik niet pijnvrij kunnen sporten. Ik sport op hoog niveau en train gemiddeld 4 tot 5 keer per week. Aangezien ik in de pubertijd zit groeit mijn lichaam snel. Hierdoor heb ik last van groeipijnen maar ook een blessure genaamd Osgood- Schlatter knie. Daarvoor loop ik al enige tijd bij de fysiotherapie. Helaas blijf ik last houden. Via via kwam ik bij Marianne terecht. Zij heeft een vriend van mij behandeld met resultaat dat hij van zijn klachten af is. Dat wilde ik natuurlijk ook.

Ik ben behandeld, kon goed voelen wat er in mijn lijf gebeurde en voelde letterlijk de pijn verminderen en tenslotte verdwijnen. Na de behandeling bemerkte ik dat mijn kuiten niet meer strak stonden en ik veel meer lengte had in mijn lijf. Echt geweldig. 

A. de Bruin

Ik ben bij Marianne terecht gekomen na een periode van spanning en stress. Door deze spanning en stress had ik last van mijn schouder, nek en onderrug. De spieren in mijn schouder en nek zaten soms zo vast dat ik mijn hoofd moeizaam kon draaien. Na 2  behandelingen werden deze klachten een stuk minder.


Daarnaast heb ik door de behandelingen meer zelfvertrouwen gekregen, ben ik opener geworden naar mijn omgeving en durf ik meer te zeggen wat ik wil of wat ik ergens van vind. Hoewel ik het nog niet makkelijk vind, durf ik meer voor mezelf te kiezen (wat wil ik en wat niet) en minder vaak te doen wat anderen willen. Uiteindelijk heb ik 5 behandelingen nodig gehad om mij te voelen zoals ik me nu voel. Ook ervaar ik geen pijn meer in mijn nek en schouder die ik voor deze behandelingen wel had. 

K. Michiels

bottom of page